Студенти Вознесенського ліцею прийняли участь у Конкурсі проектних ідей

Студенти Вознесенського ліцею прийняли участь у Конкурсі проектних ідей

31-Mar-2016

У Вознесенському професійному ліцею відбувся конкурс ідей з енергопостачання та освітлення, протягом якого студенти ліцею запропонували своє бачення та пропозиції щодо реалізації нової, сучасної та енергоефективної системи енергопостачання та освітлення в двох будівлях Вознесенської Центральної районної лікарні.

В рамках проекту «Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенську» командою проекту від Фундації ПАУСІ разом із Вознесенською міською радою та професійним ліцеєм міста проводився  Конкурс проектних ідей з енергопостачання та освітлення в двох будівлях лікарні – поліклініки та дитячого відділення. Збір пропозицій тривав з 24 лютого по 17 березня 2016 року. Головною метою конкурсу було отримання найкращих пропозицій «Сучасна та енергоефективна система енергопостачання та освітлення в двох будівлях лікарні в м. Вознесенськ» для  впровадження цих пропозицій у проекті в 2016 році.

Проведення Конкурсу викликало жвавий інтерес, майбутні спеціалісти з електропостачання та освітлення отримали реальну нагоду продемонструвати свої навички та досвід, побувати у ролі справжніх проектувальників та позмагатися зі своїми колегами у технічних знаннях.

Наразі конкурсною комісією вже завершено аналіз пропозицій та виставлені бали по кожній конкурсній заявці. Урочисте нагородження переможців відбудеться до кінця квітня.

Довідково: З 1 вересня 2015 року Фундація ПАУСІ офіційно розпочала реалізацію проекту “Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенську”. Метою зазначеного Проекту є активізація виконання Плану дій зі сталого енергетичного розвитку в м. Вознесенськ, демонстрація можливостей здійснення подібних проектів в рамках Угоди мерів, досягнення скорочення енергоспоживання до 62%  в будівлях Вознесенської міської лікарні. Проект фінансується за кошти Європейського союзу.