Відкрите врядування в українських містах: моделі та інструменти

Відкрите врядування в українських містах: моделі та інструменти

27-Dec-2016

Фундація ПАУСІ виступила партнером конференції Проекту ПРОМІС, яка передбачала обговорення та узагальнення моделей відкритого демократичного врядування, які вже запроваджені в Україні, а також аналіз кращих міжнародних практик та можливості їхнього застосування в українському контексті.

У конференції взяли участь понад 100 осіб, серед них представники посольства Канади в Україні, центральних органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, Федерації канадських муніципалітетів, Асоціації міст України, Національної академії державного управління при Президентові України, проектів міжнародної технічної допомоги, міст-партнерів Проекту ПРОМІС, провідні українські експерти. Окрім того, до участі в конференції були залучені канадські та польські експерти-практики, які представили кращий міжнародний досвід децентралізації та ефективних моделей муніципального управління. Детальніше

У рамках конференції відбувся інформаційний ярмарок міжнародних проектів та програм, що надають технічну, аналітичну та консультативну допомогу українським містам у сфері відкритого врядування, у якому взяла участь Фундація ПАУСІ.

На інформаційному стенді Фундації ПАУСІ учасники проектів організації Ірина Бабчук, Анна Ніколенко-Баєва, Людмила Проценко ділилися з учасникам конференції досвідом запровадження громадського бюджету у Чернігові та Черкасах.