Фундація ПАУСІ бере участь у Інформаційних заходах ЄС у Миколаєві

Фундація ПАУСІ бере участь у Інформаційних заходах ЄС у Миколаєві

04-Sep-2017

5 вересня 2017 року з 11.00 до 13.00 в Миколаївській обласній державній адміністрації делегація Представництва Європейського Союзу в Україні проведе Круглий стіл з представниками владних структур міста Миколаєва та Миколаївської області.

На захід запрошуються представники обласної влади та місцевого самоврядування, бізнесу, громадських організацій Миколаєва та області.

Під час заходу Мартті Лутсар, Комунікаційний менеджер Представництва ЄС в Україні, розкаже про пріоритети допомоги, яку ЄС надає Україні, а також зробить огляд програм Євросоюзу, зокрема, інформаційних, освітніх та культурних проектів. Реєстрація за таким посиланням: http://bit.ly/eu-projects-presentation

Від Фундації ПАУСІ у заході візьме участь Олег Масленніков, комунікаційний менеджер проекту Європейського Союзу «Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенську», який поділиться досвідом реалізації проектів, які фінансуються ЄС з іншими учасниками.

Довідково: З 1 вересня 2015 року Фундація ПАУСІ офіційно розпочала реалізацію проекту “Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенську”. Метою зазначеного Проекту є активізація виконання Плану дій зі сталого енергетичного розвитку в м. Вознесенськ, демонстрація можливостей здійснення подібних проектів в рамках Угоди мерів, досягнення скорочення енергоспоживання до 72% в будівлях Вознесенської міської лікарні. Проект фінансується за кошти Європейського союзу з частковим фінансуванням Вознесенської міської ради.