Напрямок

Роботи з модернізації опалення будівель лікарні у м. Вознесенськ увійшли в активну стадію

Роботи з модернізації опалення будівель лікарні у м. Вознесенськ увійшли в активну стадію

08-Nov-2017

8 листопада Команда Проекту від Фундації ПАУСІ відвідала об’єкти впровадження Проекту Європейського Союзу “Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенську”.

Протягом візиту на об’єкти було оглянуто стан виконання робіт та проведено робочу нараду із представниками міської влади, лікарні, підрядника, технічного нагляду та Ресурсного центру з енергоефективності. Слід відмітити, що незважаючи на затримку із отриманням дозволу на початок будівельних робіт, підрядник забезпечив якісне та оперативне виконання робіт – на сьогоднішній день вже проведено демонтаж старої системи опалення у будівлі педіатрії та до кінця листопада підрядник планує змонтувати нову систему опалення.

«Для нашого проекту головне - це якість виконання робіт. Дотримання проектних рішень, українських будівельних норм та високих європейських стандартів має бути неодмінним» зауважив керівник Проекту від Фундації ПАУСІ В’ячеслав Гусєв.

Також на робочій нараді були розглянуті організаційні та технічні питання реалізації проекту. Фінансування цих робіт виконується частково за кошти місцевого бюджету та Державного Фонду регіонального розвитку, отримати кошти з якого міська влада очікує у встановлені терміни, зауважив заступник міського голови м. Вознесенськ Юрій Сметана.

Довідково: З 1 вересня 2015 року Фундація ПАУСІ офіційно розпочала реалізацію проекту “Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенську”. Метою зазначеного Проекту є активізація виконання Плану дій зі сталого енергетичного розвитку в м. Вознесенськ, демонстрація можливостей здійснення подібних проектів в рамках Угоди мерів, досягнення скорочення енергоспоживання до 72% в будівлях Вознесенської міської лікарні. Проект фінансується за кошти Європейського союзу з частковим фінансуванням Вознесенської міської ради.