Зробити Планету чистішою - Вознесенський рецепт

Зробити Планету чистішою - Вознесенський рецепт

24-Nov-2017

Проведення Днів Сталої Енергії у м. Вознесенську двічі на рік вже стало гарною традицією міста. В цьому році за підтримки Проекту ЄС "Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенську" Дні сталої енергії проходили з 30 жовтня по 12 листопада

Дні Сталої Енергії - це міжнародна ініціатива з привернення уваги населення Планети до проблем довкілля, раціонального споживання енергії та зниження "вуглецевої" залежності. За останні роки кількість мешканців міста Вознесенськ, які приймають участь у Днях Сталої Енергії, постійно збільшується. Це має пояснення - кожного року проведення заходів та екологічних акцій робить місто більш чистим та енергетично свідомим. Цього разу мешканці мали можливість отримати нові знання у питаннях енергоефективності та енергозбереження на тематичних семінарах, учні у школах проходили оцінку своїх знань у питаннях енергії та довкілля, а улюблене місце відпочинку вознесенців - узбережжя річки Південний Буг було очищено від сміття і тепер має приємний естетичний вигляд. Про всі ці події дивіться у симпотичному відео. 

Довідково: З 1 вересня 2015 року Фундація ПАУСІ офіційно розпочала реалізацію проекту “Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенську”. Метою зазначеного Проекту є активізація виконання Плану дій зі сталого енергетичного розвитку в м. Вознесенськ, демонстрація можливостей здійснення подібних проектів в рамках Угоди мерів, досягнення скорочення енергоспоживання до 72% в будівлях Вознесенської міської лікарні. Проект фінансується за кошти Європейського союзу з частковим фінансуванням Вознесенської міської ради.