Конференція для провайдерів бюджету участі

Конференція для провайдерів бюджету участі

18-Jan-2018

У Кременчуці 26 січня 2018 р. з 10:30 до 16:30 у конференц-залі ТРК «Європа» (вул.Соборна,7) відбудеться Всеукраїнська конференція Альтернативні інструменти Громадського бюджету».

До участі у заході запрошуються провайдери бюджету участі у громадах:  представники муніципалітетів, активісти, експерти, які вже втілюють або планують втілювати бюджети участі у своїх населених пунктах.

Під час конференції будуть представлені інструменти для просування Громадського бюджету у громадах, що були напрацьовані в рамках проекту «Альтернативні інструменти інформаційної кампанії Громадського бюджету м. Кременчука».

Реєстрація участі у конференції є обов’язковою  до 15:00 години 21.01.2018 за посиланням: https://goo.gl/jxvePp

Участь у конференції безкоштовна. Організатори забезпечують харчування протягом робочого дня та роздаткові матеріали. Учасникам з інших міст можуть бути компенсовані транспортні витрати (не більше 500 грн.).

Контактна особа:

Ірина Каць,

+380681646362, katss314@gmail.com

Проект «Альтернативні інструменти інформаційної кампанії Громадського бюджету м. Кременчука» реалізується ГО «Культурний ді@лог» в рамках програми «Публічні бюджети від А до Я: інформування, активізація та залучення громадянського суспільства», що виконується Фондом Східна Європа у партнерстві з Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Проект покликаний покращити інформування і залучення громади м. Кременчука до процесу реалізації Громадського бюджету 2017 року, забезпечити прозорість та відкритість цього процесу, його зрозумілість пересічним мешканцям.