Напрямок

Черкасці запрошуються до покращення позашкільної освіти міста

Черкасці запрошуються до покращення позашкільної освіти міста

09-Dec-2014

Покращити якість черкаських позашкільних закладів намагаються громадські активісти благодійної фундації «Паритет». Волонтери проводять анонімні опитування вихованців та їхніх батьків, з метою з’ясувати, наскільки вони задоволені роботою позашкільних гуртків, секцій та предметів. Мета анкетування – зрозуміти реальну картину стану черкаських позашкільних закладів: виявити потреби матеріально-технічної бази, дослідити якість викладання, зрозуміти, які гуртки є найпопулярнішими та яких бракує тощо.

Нині робоча група працює у різних закладах міста, проте якщо ви не потрапили на анкетування, маєте можливість самостійно заповнити онлайн-анкету. Такі анкети розроблені окремо для школярів http://bit.ly/1yuyRt7 та їх батьків http://bit.ly/1ufSbsz.

Опрацьовані результати анкетування будуть використані в подальших етапах програми «Забезпечення громадського впливу у сфері розвитку позашкільних навчальних закладів у м. Черкаси», яку координує Черкаська обласна благодійна фундація «Паритет» у співпраці з Департаментом освіти та гуманітарної політики міськвиконкому. Втілення проекту стало можливим за фінансової підтримки Фундації ПАУСІ, Європейського Союзу та Центральноєвропейської ініціативи.

Контактна особа:

Сергій Слинько 0938633688, 0674731152