Курс етичного лідерства для молоді

Курс етичного лідерства для молоді

12-Jun-2015

У передмісті Львова 25-31 травня молодь з різних куточків України взяла участь у 7-денному Курсі етичного лідерства, який провела команда фасилітаторів МГО «Основ свободи» за підтримки Фундації ПАУСІ.

Цикл тренінгів і семінарів дав змогу краще зрозуміти учасникам курсу себе та людей навколо, вдосконалити лідерський потенціал, опанувати секрети досягнення максимального ефекту в командній роботі. Учасники курсу пізнавали, що таке справжня довіра, ділилися особистим досвідом, переконаннями, острахами, сумнівами та радощами.

Обговорення у великих і малих групах, інтерактивні вправи, рольові ігри допомогли молоді розширити уявлення про те, як робити позитивні зміни у своєму житті, реалізовувати суспільні ініціативи, основані на загальних етичних цінностях. Фасилітацію курсу здійснювали підготовлені ведучі Міжнародної громадської організації “Основи свободи”: Анжела Старовойтова, Анастасії Сачко та Павло Козелецький. Курс етичного лідерства є частиною програми “Україна активна: загоєння минулого”, яка впроваджується МГО “Основи свободи”. Курс проводився у партнерстві з Інститутом лідерства та управління Українського католицького університету за підтримки Фонду “Айрін Прествіч Траст” (Велика Британія) та Фундації польсько-української співпраці ПАУСІ.