Польсько-український студентський форум «KPI Connect»

Польсько-український студентський форум «KPI Connect»

04-Aug-2015

З 15 по 17 липня 2015 року на базі Київського політехнічного інституту відбувся Польсько-український студентський форум «KPI Connect» за підтримки Вільного Об’єднання «Разум», Компанiї «Rapoo» та Фундації польсько-української співпраці ПАУСІ.

Мета «KPI Connect 2015» - зібрати лідерів молодіжних організацій, представників студентського самоврядування, активну молодь та студентів іноземних вищих навчальних закладів з метою розвитку молодіжних соціальних медіа та студентських проектів.

Учасниками форуму стали представники двох польських та одинадцяти українських ВУЗів. Урочисте відкриття відбулося у залі Вченої Ради за участю проректора з навчально-виховної роботи НТУУ «КПІ» Петра Олексійовича Киричка. На відкритті виступив Голова Студентської Ради НТУУ «КПІ» Дмитро Афанасьєв, який привітав учасників та розповів про структуру студентського самоврядування Київського політехнічного інституту і його наймасштабніші проекти. Повне відео виступу можна переглянути за посиланням.

Як і планувалось, у перший день форуму були представлені усі проекти КПІ (радіо КПІ, КПІ ТВ тощо). На завершення першого дня виступив Генадій Новіков з презентацією про низові ініціативи, відео виступу можна переглянути за наступним посиланням: https://youtu.be/VdcnsQXQ2Mk

Другий день проходив в Адміністративній Залі шостого корпусу, де усі учасники розмістилися за круглим столом. Виступали представники Гданської та Варшавської політехніки, а також гості з різних українських ВУЗів (ТНТУ ім. І. Пулюя, НМУ ім. О.О. Богомольця та інші).

Третій день форму учасники виступали у двох залах: зал Адміністративної Ради та зал Наукового парку. Цей день почався з інтенсиву від титульного партнера «Разум», а також учасників форуму порадували виступи-лекції відомих активних громадських та соціальних діячів, а саме: Кирил Тепляков, Олег Десятов, Євген Бульда.

Буклет Польсько-українського студентського форуму «KPI Connect».