Напрямок

Проект “Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенську” буде представлений громаді міста

Проект “Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенську” буде представлений громаді міста

17-Dec-2015

Проект Фундації ПАУСІ, що фінансується за кошти Європейського Союзу, буде презентовано 21 грудня 2015 року містянам, представникам засобів масової інформації та громадських організацій, депутатському корпусу та співробітникам Вознесенської міської ради.

Під час заходу, який проходитиме у приміщенні Вознесенської центральної лікарні, буде представлено Європейську ініціативу «Угода мерів» та Програму демонстраційних проектів СУДеП в містах України та державах Східного Партнерства, презентовано Ресурсний центр з енергоефективності, який створено в рамках згаданого Проекту для популяризація заходів з підвищення енергоефективності серед мешканців міста.

Довідково: З 1 вересня 2015 року Фундація ПАУСІ офіційно розпочала реалізацію проекту “Зменшення енергоспоживання в будівлях лікарні в м. Вознесенськ». Метою зазначеного Проекту є активізація виконання Плану дій зі сталого енергетичного розвитку в м. Вознесенськ, демонстрація можливостей здійснення подібних проектів в рамках Угоди мерів, досягнення скорочення енергоспоживання до 62%  в будівлях Вознесенської міської лікарні. Проект фінансується за кошти Європейського союзу.